Vends SportsfiskerForening - VSF

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Nyt fra Danmarks SportsfiskerForbund
Sportsfiskeren - hjemmeside for Danmarks Sportsfiskerforbund - nyheder, debat, billeder, video, miljøsager


 • Fisk hvor du bor

  På Naturens Dag den 10. september bliver der mulighed for at fiske i St. Jørgen søerneDen 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.

  læs mere • Truende underskud hos Øresundsakvariet

  Akvariechef Jens P. Jeppesen har grund til bekymring for Øresundsakvariets fremtidTrods et stigende besøgstal og markant popularitet for udflugter og undervisning ser fremtiden sort ud for Øresundsakvariet i Helsingør. Akvariechef Jens Peder Jeppesen kan registrere, at underskuddet på stedet vokser, så det i 2019 vil runde 4 millioner kroner, skriver Helsingør Dagblad fredag den 18. august.

  læs mere • Vandløbsforbedringer i Odder Å

  Mandag den 14. august begyndte arbejdet med at sikre passage ved de sidste fire vandløbsspærringer i Odder Å. Det gamle styrt ved Skægsmølle, en række mindre styrt ved Rathlousdal samt Fillerup Over- og Nedre Mølle.

  læs mere • Stor havørred på skumflue

  Peter Birch Christensen med sin største skumbille spisende havørred til datoFlere og flere fisker med skumfluer når de skal overliste en havørred i f.eks. fjorden eller åen. En af dem som nyder dette nervepirrende fiskeri er Peter Birch Christensen fra Oplev. Han har fisket med skumbille i flere år og drømmen har altid været at overliste en havørred over 70 cm i sit lokale vandløb. 

  læs mere • Makreleventyr i Roskilde Fjord

  Nogle af de mange makrel kom straks på grillenKan man ramme makrelstimen, og har man et forfang med mange ophængere, kan det blive til ganske mange fisk på kort tid.

  Det var, hvad Ask Landrup fra Frederiksværk oplevede torsdag den 17. august, da han sammen med en kammerat fiskede fra båd i Kulhusrenden, hvor Roskilde Fjord munder ud i Isefjorden.

  læs mere • Konkurrence: Hvad gør et medlemskab mere attraktivt?

  I Danmarks Sportsfiskerforbund ønsker vi at have glade og tilfredse medlemmer. Derfor har vi brug for din hjælp til at blive klogere på, hvad der skal til for at gøre det mere attraktivt at være medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.

  læs mere • Masser af makrel

  Der blev fyldt godt op i kurvene, da der blev sat ny bådsrekord.Der var rigtig gang i makrelfiskeriet, da turbåden Juventus var på Øresund først i denne uge.

  Efter en søndag, hvor vind og strøm drillede, kom der gang i sagerne, og resultatet blev flere flotte makreller over kiloet samt en ny bådsrekord på 631 stk. fordelt på de 12 deltagere, som Juventus kan have med ud.

  læs mere • Sportsfiskeren #5, 2017
  Sportsfiskeren #5 lander snart i din postkasse eller hos din lokale bladpusher. Årets femte udgivelse tager dig bl.a. med på jagt efter bæk- og marmorørreder i de italienske alper. Du kan få de hotteste tips til sensommerens speed-spin efter fuldfede havørreder.

  læs mere • Ny PR efter mange nulture

  Nulturene blev afløst af en ny personlig rekordEfter utallige nulture var der endelig held i sprøjten, da Jan Chuan Hua Pedersen fra København tog til Stevns sammen med en fiskekammerat mandag den 15. august. De ankom til spottet lige før solnedgang i en let sydøstenvind. Der var ingen tang i vandet, og det så rigtig giftigt ud.

  læs mere • Lange-rekord på Fyrholm

  Martin Mortensens lange på 8,2 kg var ny bådrekord på FyrholmDa turbåden Fyrholm lørdag den 12. august var på langtur til Kattegat blev resultatet bl.a. en ny bådrekord for lange. Turen gav flere langer, og den største på 8,2 kg blev fanget af Martin Mortensen.

  Vejret var med deltagerne, og der blev fanget godt med forskellige arter ud over de fine langer.

  læs mere